Bedste selvbruner fra Lavera billigst her

Bedste selvbruner fra Lavera med massere af vitaminer til huden

Hvis du fokuserer på de seneste ubehagelige statistikker om hudkræft er den frygtindgydende medicinske statistik alt andet end opmuntrende. Ifølge World Health Organization (WHO) er mellem to og tre millioner mennesker verden over diagnosticeret med ikke-melanom hudkræft hvert år og 132.000 med den farlige melanom kræft også kendt som modermærkekræft. Det bedste råd til at forebygge denne tilstand er at holde sig helt ude af solen. Men det ved du jo uden tvivl allerede, og alligevel er det svært for dig at lade være, fordi du gerne vil være lækker-brun om sommeren. Det næstbedste råd er naturligvis at bære solbeskyttende tøj, en bred hat eller kasket og bruge en bredspektret creme med en solbeskyttelsesfaktor på 30 eller højere. Men den gør dig næppe alt for brun, så hvis du er en dyrker af solen er det bedste at man lever efter reglen, der siger, at en time i solen om dagen i ’non-peak’ timerne (før kl. 10 eller efter kl. 4) påsmurt en olie med faktor 15 eller højere er det optimale.

Bedste selvbruner

Her har du naturligvis det helt sikre alternativ, selvom det er falsk bruning du ender med at vise frem nemligden bedste selvbruner fra Lavera i form af sun sensitiv. Indtil for nylig var det temmeligt umoderne i New York at blive solbrændt på nogen anden kropsdel end ens ben. I løbet af det sidste årti eller deromkring bæres den hvide blege New Yorker hud som en hædersbevisning på samme måde, som når de solbrændte viste deres ’tan’ frem tilbage i 20’erne og 30’erne, hvor kun de rige kunne få råd til at tage til Rivieraen. At bevare dette kan måske forklare, hvorfor den nye selvbruner trend i New York mere er en glød end en brændt stærk brun umbra. Det er heldigt, for som vi alle ved: Det, der sker i New York, forbliver aldrig i New York. Uanset, hvordan man drejer det, er det sandsynligt, at den skadelige virkning af for meget sol med hensyn til aldringsprocessen og de risici der er forbundet med hensyn til at få hudkræft – det, der har vendt New York folket i hobetal tilbage til den bedste selvbruner, du kan her købe en af de bedste selvbruner fra Lavera sun sensitiv, en skønhedsserie der alle er fremstillet med fairtrade for øje.

Bedste selvbruner fra Lavera kropsolie med brændt umbra

Kropsolie med brændt umbra kan give din hud et mere brunt anstrøg. Umbra er farve-pigmentet i denne økologiske olie, der er anerkendt som et ’fair trade’ produkt. Dens navn kommer fra det latinske ord umbra (skygge) og den blev oprindeligt udvundet i Umbrien, en bjerg-region i det centrale Italien. Det er en ler art, som bliver brændt til den brune farve, du ser i dette produkt. Bedste selvbruner fra Lavera sun sensitiv udmærker sig udover at være brunende ved at være ideel til behandling af sår, arvæv, skønhedspletter, strækmærker lige som det virker sammentrækkende på aldrende hud. Produktet indeholder også stjerne-anis, silkeprotein og en række vitaminer, der samlet har en række gunstige egenskaber – ’100 % naturlig selvbruner’ virker udrensende i forhold til væskeophobninger og affaldsstoffer. Hertil kommer at det indeholder aminosyrer, der forstærker huden og virker helende på celleskader. Yderligere bevarer man en ungt udseende hud.

bedste selvbruner

Den bedste selvbruner fra Lavera en 100 % naturlig selvbruner når kun det bedste er godt nok